Telefon
+40 728 302 104
E-mail
office@oxythera.ro
Program
Luni - Vineri: 8.00-19.00

Cei mai multi dintre noi ajung sa aprecieze viata abia atunci cand se lovesc de probleme grave de sanatate. Insa, experienta ne arata ca este mai ieftin si mai bine sa previi decat sa intervii. In acest context, sistemele de sanatate din lumea intreaga isi schimba complet abordarea asupra sanatatii publice. Astazi, focusul este pe implementarea de masuri care previn bolile si care le complementeaza pe cele de tratare a lor.


oxigenare hiperbara preventiva
Mentinerea calitatii vietii mai mult timp
oxigenare hiperbara preventiva
Prevenirea aparitiei bolilor
OHTPreventive
Batranetea poate fi frumoasa

De ce sa ajungi sa cumperi medicamente impotriva racelii cand poti sa te asiguri ca ai un sistem imunitar puternic care poate sa tina raceala la distanta?

De ce sa ajungi sa tratezi piciorul diabetic asociat cu diabetul cand poti sa te asiguri ca nu dezvolti diabet? Sunt exemple banale, dar elocvente!

Oxigenarea hiperbara si preventia

Si, totusi, care este locul oxigenoterapiei hiperbare in aceasta ecuatie? Oamenii depind de consumul de oxigen. Oxigenul este necesar pentru productia de energie la nivelul mitocondriilor din celule.

Aerul contine aproximativ 21% oxigen. OTH asigura o concentratie de 95-100% oxigen intr-o camera sub presiune care “impinge” oxigenul pur catre fiecare celula a corpului.

Prin asigurarea unei cantitati suficiente de oxigen la nivelul fiecarei celule, OTH permite functionarea organismului in parametri optimi.

Iata cateva din beneficiile folosirii OTH pentru reducerea riscului de imbolnavire cat si a frecventei instalarii bolilor in organism:

Cresterea nivelului de oxigen in organism
Imbunatatirea circulatie sangvine
Intarirea sistemului imunitar
Reducerea timpului de recuperare
Diminuarea nivelului de stres
Facilitarea formarii de noi vase de sange
Facilitarea formarii de noi celule nervoase
Astfel, terapia cu oxigen hiperbaric poate fi vazuta ca o masura de mentinere a calitatii vietii pentru mai mult timp. Oamenii au devenit din ce in ce mai vulnerabili in fata bolilor si a stresului. Este, deci, esential sa ne preocupe calitatea vietii inainte ca ea sa se deterioreze iremediabil.